Resultaten voor container

   
   
 
container
Rolcontainer huren voor je bedrijfsafval MKB-afval.
Deze container is te groot om door een normale deur naar binnen te rijden. Deze container heeft vier wielen en is 165 x 110 x 140 cm B x D x H. Met zijn inhoud van 1700 liter is dit de grootste container in ons assortiment.
Container, milieupas en KCA-box Gemeente Dongen.
Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen duurt het ongeveer 10 werkdagen voordat u een nieuwe container ontvangt. Wij nemen telefonisch met u contact op om een afspraak te maken over de levering van de nieuwe container. Indien uw huidige container beschadigd is, nemen wij deze container mee terug bij het bezorgen van uw nieuwe container.
Ondergrondse containers Gemeente Utrecht.
locatie van de container is goed bereikbaar voor alle woningen. afstand van de container tot de erfgrens is minimaal 2 meter vanuit het hart van de container. afstand van de container tot de gevel van de woning is minimaal 3 meter.
Container nodig? Afval.nl.
Let op, in sommige gemeente heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Voordat u daadwerkelijk een container laat plaatsen is het verstandig om eerst even te controleren of er in uw geval een vergunning nodig is.
Container aanvragen of omruilen gemeente Oisterwijk.
Is uw container te groot of te klein geworden door bijvoorbeeld een wijziging van de gezinsgrootte? Dan ruilt u uw container gratis om of vraagt een extra container aan. Er is keuze uit een kleine container van 140 liter of een grote container van 240 liter.
Kosten omruilen container of aanvraag extra container Gemeente Arnhem.
Home / Inwoners / Wonen en milieu / Afval / Containers en ophaaldagen / Kosten omruilen container of aanvraag extra container. Kosten omruilen container of aanvraag extra container. Omruilen container Omruilen container Kosten. Groente, fruit en tuinafval van groot naar klein.
Melding container, steiger of bouwkeet plaatsen Gemeente Delft. Ga naar de homepagina Gemeente Delft Delft.
DvG Language switch. Delft mijn loket button. Melding container, steiger of bouwkeet plaatsen. Melding container, steiger of bouwkeet plaatsen. Gaat u verbouwen? En wilt u een container, steiger, bouwkeet of ander voorwerp plaatsen op uw eigen terrein of in de openbare ruimte?
Containers en afvalzakken Dar.
Is de container na een paar dagen nog steeds vermist? Meld uw verdwenen container dan via het formulier op de website van de gemeente Nijmegen. Wij nemen vervolgens contact met u op over het bezorgen van een nieuwe container. 3 Ik ben verhuisd en er is bij mijn nieuwe woning geen container aanwezig.
Container Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Harlingen.
Alleen als uw container voor 7.30 uur op de dag zelf buiten aan de weg staat, kan gegarandeerd worden dat deze ook leeg gemaakt wordt. Zet u uw container later buiten, dan heeft u de kans dat de ophaalauto al geweest is en uw container dus niet geleegd wordt.

Contacteer ons