Zoeken naar magento

   
   
 
magento
Magento 2.0 Transsmart B.V.
Ook is het mogelijk om deelleveringen en retouropdrachten aan te maken in Magento. De track trace informatie wordt bij de boeking opgehaald en wordt beschikbaar gesteld in Magento 2, zodat deze via de Magento standaarden verstuurd kan worden naar uw klanten.
Magento 2 is dé nieuwe standaard voor E-commerce West Point Digital.
Natuurlijk kunt u ook een live Magento 2 demo krijgen, waarin u zowel de features krijgt te zien, als een overzicht van de belangrijkste verbeteringen en hoe de migratie naar Magento 2 in zijn werk kan gaan. West Point Digital is Magento specialist en wij staan voor u klaar.
10 redenen om over te stappen naar Magento 2 Hypernode Blog.
Op het moment van schrijven zijn er duizenden verschillende themas beschikbaar, zowel algemene als themas die speciaal zijn toegesneden op een specifiek soort webshop. Voorbeelden van goede en populaire responsive themas voor Magento 2 zijn onder andere Porto, Craft 2.0, Ves Evolution, Ves Need, Ves Fasony, Ves Sportshop, SoNice, Zewelry, Pixtron, Vigoss en Yume.
Nederlandse Magento Community Dutchento.
Magento uitbreiden met iDeal, TNT Post of een andere Nederlandse dienst? Ons overzicht met Nederlandse extensies staat voor je klaar! Nederlandse Magento shops. In ons overzicht vind je honderden Nederlandse Magento webshops en kun je filteren op jaar en de Magento editie waarmee de shop is gemaakt.
LAB51: Succesvolle Magento 2 webshops Wij verbinden.
Er zijn zowel gratis als betaalde modules verkrijgbaar. Een voorbeeld van een module is Improved Layer Navigation, waarmee je navigeren door alle producten in je webshop gemakkelijk maakt. Met deze module maak je namelijk een filterfunctie. Een ander voorbeeld is Product labels, waarmee je producten labels mee kunt geven als Aanbieding of Nieuw product. Zo geef je deze producten meer aandacht. Weten wat onze top 10 aan modules is? Lees ons artikel op Frankwatching: Top 10 beste modules voor Magento 2-webshops.
Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin Pay.nl.
Wat is er nieuw aan Magento 2? Magento is misschien wel het meest bekende webshopsysteem van de wereld. Dankzij de populariteit van Magento zijn er enorm veel plugins en extensies beschikbaar welke Magento tot een volledig te customiseren systeem maken.
Wat is Magento? Uitleg en informatie over het Magento CMS.
Microdata in Google. Wat is Magento? Magento wordt meestal gekozen door ondernemers die volledig eigenaar willen zijn van hun webshop. Magento is ideaal als u de webshop in de toekomst wilt kunnen uitbreiden. Er zijn zeer veel modules en extensies beschikbaar voor Magento. Sommige extensies zijn gratis, andere zijn commercieel. En als u echt iets speciaals wilt dan zijn er genoeg Magento programmeurs zoals ik die maatwerk aanpassingen kunnen verzorgen. Bij het huren van een webshop is dit meestal niet mogelijk. U zit dan vast aan de leverancier en zijn software. Andere Open Source webshops zoals OpenCart, Prestashop of WooCommerce bieden niet de mogelijkheden die Magento wel in huis heeft. Magento is gemaakt op de groei. U kunt beginnen met een kleine shop met 20 producten en zonder problemen doorgroeien naar een veel bezochte multistore webshop met vele producten, meerdere talen en koppelingen met boekhoudpaketten, PostNL, leveranciers of vergelijkingssites. Via de Magento Connect website kunt u zelf zoeken naar bruikbare plugins voor uw Magento webshop.
Gespecialiseerde Magento bouwers Sprite IT.
Expertise Magento ontwikkeling. Onze developers zijn gespecialiseerde Magento bouwers. Wil je een webshop starten of is de webshop toe aan verandering? Naast de ontwikkeling van webshops kunnen wij ook een bestaande webshop een nieuw leven in blazen. Verouderd design, onhandelbaar beheersysteem of een onduidelijk bestelproces? Waar je ook tegen aanloopt wij denken graag mee en komen tot de meest efficiënte realisatie. Bekijk ook ons portfolio voor concrete voorbeelden. Voor het webshopdesign in Magento zijn er verschillende opties mogelijk: Magento Template, design op maat en een c ombinatie van de twee. Het design van de webshop zorgt voor gebruikersgemak, merkidentiteit en uitstraling. Super belangrijk voor het succes van jouw webshop. Lees meer over hoe wij te werk gaan bij een nieuw Magento design. Magento 2 is de nieuwste versie van het webshop platform en biedt een volledig vernieuwd systeem met veel functionaliteiten.
Magento webshop snelheid verbeteren.
Developer modus wordt uitsluitend gebruikt tijdens de ontwikkeling van de Magento webshop. Production modus moet geactiveerd worden wanneer de webshop in gebruik genomen wordt. Production modus is de snelste modus van Magento. Laatste Magento versie: het is aan te raden om altijd de laatste versie van Magento te gebruiken.

Contacteer ons