Zoeken naar verpleeghuis

   
   
 
verpleeghuis
Een verpleeghuis biedt u intensieve zorg ZorgGids Nederland.
Wanneer u niet langer in een ziekenhuis opgenomen hoeft te zijn voor een medische behandeling maar tóch verpleging nodig heeft, kunt u verblijven in een verpleeghuis. Een verpleeghuis is vaak een plek waar mensen voor langere tijd verblijven, en kent dan ook vaak een huiselijke sfeer.
2350 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Nederland.
Verpleeghuis en verzorgingshuis. Zorgpartners Midden-Holland, De Hanepraij. Verpleeghuis en verzorgingshuis. AxionContinu, woonzorgcentrum Voorveldse Hof. Verpleeghuis en verzorgingshuis. Verpleeghuis en verzorgingshuis. Amsterdam 66 Rotterdam 65 Den Haag 63 Eindhoven 28 Breda 26 Utrecht 25 Apeldoorn 24 Enschede 24 Zwolle 22 Nijmegen 21 Meer plaatsen.
Verpleeghuis Wikipedia.
In september 2006 besprak staatssecretaris Ross de doelmatigheid van de zorg in de verpleeghuizen met de Tweede Kamer. Het oudste verpleeghuis dat nog in gebruik is, is Het Zonnehuis uit 1929. Dit verpleeghuis staat in Beekbergen en is onderdeel van zorggroep Apeldoorn.
Verpleeghuis Zorgbalans.
U bent op pagina: Home Verpleeghuis. Zoekt u een goed verpleeghuis? Heeft u een zware operatie achter de rug waar u onder begeleiding van moet herstellen? Heeft u intensieve zorg nodig en zoekt u een verpleeghuis waar u goed ondersteund wordt?

Contacteer ons