Meer resultaten voor ouderen

   
   
 
ouderen
Kwetsbare ouderen RIVM.
Een deel van de ouderen lukt dat niet. We spreken dan over kwetsbare ouderen. De kwetsbaarheid van ouderen neemt toe naarmate de leeftijd stijgt. Kwetsbaarheid komt vaker voor bij laag opgeleide ouderen, ouderen met complexe gezondheidsproblemen, oudere migranten, mantelzorgers op leeftijd en LHBT-ouderen.
Ouderen en financiƫn Rabobank.
Hoe wil je wonen als je ouder wordt? Hoe zien je financiƫn eruit als je met pensioen gaat? Niet alleen kunnen je wensen veranderen, maar ook je inkomen en je kosten. Wij helpen je graag met informatie, advies en hulpmiddelen.
Gratis OBA-pas met Ouderen in de Wijk.
Gratis OBA-pas met Ouderen in de Wijk. Deelnemers 65-plussers aan het programma Ouderen in de Wijk ontvangen een jaar gratis het lidmaatschap OBA Basis. Dit geldt alleen in deelnemende vestingen. lees verder over Ouderen in de Wijk. llidmaatschap en tarieven.
Trimbos.nl Welzijn van ouderen.
Het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie NKOP ondersteunt organisaties en hulpverleners om de best mogelijke zorg te leveren aan ouderen met psychiatrische problemen. Dit vraag namelijk om een andere benadering, zowel in beleid als behandeling en zorg. Ouderen met psychiatrische problemen. Monitor Woonvormen Dementie.
Kwaliteit van zorg voor ouderen niet te handhaven Binnenland AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Alarm. Pijlen. Net binnen. Pijlen. Deel. Play. Play. Do
Dat zegt Ronald Schmidt van branchevereniging Actiz tegen de Volkskrant, namens de vierhonderd aangesloten ouderenzorginstellingen. Verpleeghuizen hebben er de afgelopen jaren juist miljarden euro's' bij gekregen om de kwaliteit van de zorg te verhogen, na schrijnende verhalen in de media over ouderen die aan hun lot werden overgelaten.
4.200 ouderen en zieken in Eindhoven krijgen beetje schoonmaakhulp terug Eindhoven ed.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Alarm. Pijlen. Dossier. Pijlen. N
Tineke Yntema uit Eindhoven krijgt na een bezwaar en een rechtszaak extra huishoudelijke hulp van de gemeente Eindhoven en zekerheid in uren. 4.200 ouderen en zieken in Eindhoven krijgen beetje schoonmaakhulp terug. EINDHOVEN Eindhoven maakt een gebaar richting de grote groep ouderen die de vergaande bezuiniging op hun schoonmaakhulp accepteerde.
Oudere Wikipedia.
Sterk door werk, werkplekken voor Rotterdamse ouderen; Polygoonjournaal 1964. De term oudere heeft niet zozeer te maken met leeftijd zoals de term bejaarde, maar vooral met het begin van een nieuwe, laatste levensfase waarin het arbeidzame leven wordt afgerond, nieuwe doelen worden geformuleerd en de balans van het leven wordt opgemaakt.
Ouderen.
Tegelijk leveren veel ouderen nog steeds een grote bijdrage aan de samenleving, met hun kennis en ervaring, als mantelzorger of vrijwilliger in de buurt, in de geloofsgemeenschap of in de zorg en aandacht die ze geven aan hun kleinkinderen. Daarom wil het CDA meer aandacht en waardering voor alles wat onze ouderen hebben gedaan en nog doen voor de jongere generaties.
Ouderen Tilburg University. Tilburg University. Understanding Society. Follow us on YouTube. Visit our facebook page. Follow us on Twitter. Visit our flickr page.
Door de kennis en kunde van wetenschappers, zorgprofessionals en ouderen zelf te bundelen tonen de onderzoeken heel duidelijk de wensen en behoeften van ouderen en zijn de resultaten bruikbaar in de zorgpraktijk. De Academische Werkplaats Ouderen heeft het Jaarverslag 2019 uitgebracht!

Contacteer ons